нормално ли е 10лв -105км градско + ръчка? и за тези,които разбират от метан -80л бутилка за колко лв би трябвало да се пълни?
Известие
Collapse
No announcement yet.
питане относно 146 T.Spark 1.6- метан
Collapse
X
-
това е за раздела за алфи на газ!
не си написал в подписа какъв ти е двигателят, мисля че е нормално за 10лв 100 и малко км градско
аз минавам макс 130 за 12лв, но съм с настройки "икономично"
колко пълни бутилката зависи колко си имал преди това (защото никога не се изпразва напълно), колко е мощен компресора на метан станцията, колко е атмосферната температура, сигурно и от още неща зависи
най-мощен и с охлаждане компресор (така съм чувала) е на една до Централни гробища
на моите 54л зареждам при цена 1.13 за около 11 - 12лв (12 и малко при тия до централните)
ааа и не си написал даже от кой град сиАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
-
забавлявате ме.... РЪЧКА - МЕТАН
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от mimтова е за раздела за алфи на газ!
не си написал в подписа какъв ти е двигателят, мисля че е нормално за 10лв 100 и малко км градско
аз минавам макс 130 за 12лв, но съм с настройки "икономично"
колко пълни бутилката зависи колко си имал преди това (защото никога не се изпразва напълно), колко е мощен компресора на метан станцията, колко е атмосферната температура, сигурно и от още неща зависи
най-мощен и с охлаждане компресор (така съм чувала) е на една до Централни гробища
на моите 54л зареждам при цена 1.13 за около 11 - 12лв (12 и малко при тия до централните)
ааа и не си написал даже от кой град сиех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Теоритично 80 л. ти бутилка събира 14,3 кг. метан и вече според цената си правиш сметката....И защо Нео да няма ръчка на метан....пълен метанов инжекцион на спортен режим е същото като на бензин....
Comment
-
мхм, да, точно така, съвсемI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment